DERMATOLOGIE CRAIOVA- CABINET MEDICAL PRO DERMA

dermatologie craiova, alunite craiova, dermato venerice craiova

Dermatologie craiova-PRO DERMA înseamă grija deosebită pentru fiecare pacient, atenţie pe care o acordăm dincolo de o consultaţie sau de o prescripţie medicala. Pacienţii mulţumiţi de serviciile noastre reprezintă cartea noastră de vizită.

Frecventa ridicata a bolilor de piele si descoperirile din ultimele decenii in domeniul dermatologiei au facut ca aceasta specialitate sa ocupe un loc important in randul specialitatilor medicale. Pielea, prin suprafata sa mare si prin situatia sa ca organ de legatura intre organism si mediul inconjurator, este predispusa la o multitudine de afectiuni. In general, bolile dermatologice nu pun in joc viata, dar au un mare impact psihologic asupra bolnavului, pielea fiind accesibila privirii.

Pentru un tratament dermatologe craiova eficient, primul pas este cunoasterea cauzei. De aceea, dupa discutia initiala cu pacientul, urmeaza un consult in totalitate, in urma caruia se va stabili un plan de tratament, tinandu-se intotdeauna cont de raportul beneficii/riscuri si luandu-se intotdeauna cele mai bune decizii pentru pacient.

Printre serviciile noastre reprezentative se numara:  dermato-venerologie generală, dermatoscopie computerizată, dermato-chirurgie, dermatologie estetică.

dermatologie craiovaClinica noastra reprezinta destinatia pacientilor care, indiferent de varsta, sunt in cautarea unor medici capabili sa puna in practica cel mai bun plan terapeutic pentru tratarea si prevenirea bolilor. Pro Derma este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Va invitam sa ne vizitati si sa aflati raspunsurile cautate in legatura cu problemele dumneavoastra, pentru a obtine tratamentul adecvat afectiunii dermatologice. Ne gasiti in Craiova, pe strada Spania, numarul 47. Va asteptam cu drag!

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va rugam sa va programati telefonic la

telefon programari: 0771 298 279

 

ARTICOLE RECENTE

5 sfaturi de la dermatologi pentru o piele sanatoasa

Pielea este cel mai mare organ al corpului si indeplineste functii vitale pentru organism. De aceea, atunci cand integritatea pielii ...

TOTUL DESPRE INGRIJIREA PARULUI SI PREVENIREA CADERII PARULUI – UN GHID COMPLET

Caderea parului este o conditie dermatologica cu care numeroase persoane se confrunta pe parcursul vietii cel putin o data. Aceasta ...

Cum prevenim petele hiperpigmentare si cum le tratam?

Petele hiperpigmentare apar atunci cand se produc acumulari de melanina sub influenta diferitilor factori, atat interni, cat si externi. Petele ...

CUM SCAPAM DE ACNEE?

Cum se ingrijeste pielea cu acnee si cum gestionam tratamentul pe termen lung?  1. Puncte negre/ albe (comedoane deschise/ inchise ), ...

Încarc...